Portofoliu

Pfanner

Cu o istorie de peste 160 de ani, portofoliul Pfanner include o gamă variată de sucuri de fructe, nectaruri, concentrate, ceaiuri și băuturi pe bază de ceai. Pentru Pfanner, dragostea pentru fructe a fost întotdeauna baza unui standard de înaltă calitate, câștigând astfel încrederea a milioane de consumatori din întreaga lume.

Monini

Descoperă aromele autentice din bucătăria italiană într-o forma gustoasă și ușor de utilizat! Cu peste 100 de ani de experiență, Monini este un brand recunoscut pentru gama variată de uleiuri de măsline extravirgine de înaltă calitate, dar și pentru produse precum oțet, suc de lămâie sau alte condimente. 

Capri-Sun

În 1969 a apărut primul suc de portocale sub numele Capri-Sun, denumit după faimoasa insulă Capri. Astăzi există peste 80 de combinații de fructe ce urmăresc aceeași rețetă simplă, lipsită de conservanți, arome sau coloranți artificiali.

 

Vöslauer

Apa Vöslauer își are originile în izvorul termal Vöslau din Austria, cu o adâncime de 660 de metri si o istorie de peste 15.000 de ani legată de proprietățile sale vindecătoare. Calitatea superioară și  gustul  pur și echilibrat au stabilit apa Vöslauer ca lider pe piața austriacă.

Mautner Markhof

Cu peste 150 de ani de experiență în industria alimentară, produsele Mautner ocupă un loc de succes pe piața austriacă. Selecția de siropuri concentrate din fructe acoperă o gamă largă de arome și urmează rețete testate ce pun în evidență calitatea superioară și gustul excelent al produselor.

Stardoro

Stardoro este un brand apreciat în industria Horeca, unde se diferențiază prin calitățile uleiului obținut exclusiv din fructe de palmier. Pe lângă uleiul de palmier, gama Stardoro include și produse precum ulei din turte de măsline.

Eichbaum

Cu peste 335 de ani de experiență în prepararea berii, Eichbaum produce o gamă variată de branduri de bere ce se diferențiază prin calitatea germană superioară. Ingredientele locale sunt testate în laboratoarele proprii și procesate cu tehnologii de ultimă oră.