Capri-Sun

Arome pentru orice gust sau ocazie

Filosofia Capri-Sun a rămas neschimbată din momentul în care a apărut și până în prezent: doar produse naturale, lipsite de chimicale. Toate sucurile Capri-Sun au la bază o rețetă simplă, lipsită de conservanți, arome sau coloranți artificiali. Lansat în Germania, brandul a căpătat rapid popularitate și s-a extins la nivel global, în peste 119 țări. În prezent există peste 80 de arome de suc, iar compania își propune să își extindă constant gama în funcție de preferințele consumatorilor.

Noul pai din hârtie 100% reciclabilă este cel mai recent pas din călătoria Capri Sun către un viitor sustenabil, în conformitate cu legislația actuală a UE, care prevede eliminarea anumitor materiale plastice de unică folosință.

Lipsit de

arome, conservanți sau coloranți artificiali

din 1969

sucul preferat al copiilor și adulților din întreaga lume

sustenabilitate

în procesele de producție și ambalare

peste 6 miliarde

de produse vândute în 119 țări

PRODUSELE CAPRI-SUN

ORIGINAL

Capri-Sun Portocale

În 1969 a apărut primul suc de portocale sub numele Capri-Sun, denumit după faimoasa insulă Capri. Astăzi, Capri-Sun Portocale este încă una dintre aromele preferate ale adulților și copiilor din întreaga lume.

Capri-Sun Portocale 20cl

Capri-Sun Fairy Drink

Capri-Sun Fairy Drink este o băutură cu adevărat fermecată, surprinzând perfect aroma fiecărui fruct din compoziția sa: banane, căpșuni, mere și lămâie. Descoperă lumea magică Capri-Sun, lipsită de coloranți, arome artificiale sau conservanți!

Capri-Sun Fairy Drink 20cl

Capri-Sun Multivitamin

Capri-Sun Multivitamin combină aromele unice de portocale, măr, lămâie, banane, kiwi, ananas și fructul pasiunii, într-o băutură delicioasă, lipsită de coloranți, arome artificiale sau conservanți.

Capri-Sun Multivitamin 20cl

Capri-Sun Mystic Dragon

Descoperiți lumea creaturilor de basm prin gustul fructului dragonului - pitahaya. Capri-Sun Mystic Dragon este o combinație revigorantă de banane, mere, căpșuni, struguri și pitahaya.

Capri-Sun Mystic Dragon 20cl

Capri-Sun Fun Alarm

Capri-Sun Fun Alarm combină 5 fructe unice într-o combinație desăvârșită: portocale, mere, cireșe, căpșuni și coacăze negre. Capri-Sun Fun Alarm îți va potoli atât setea, cât și plictiseala!

Capri-Sun Fun Alarm 20cl

Capri-Sun Safari Fruits

Pregătește-te de o aventură Safari plină de arome tropicale! Cu Capri-Sun Safari Fruits veți savura ananas, mandarine, lămâi și cele mai suculente portocale. O experiență cu adevărat exotică!

Capri-Sun Safari Fruits 20cl

BIG POUCH

Capri-Sun Cireșe și Rodie

Două fructe și o explozie de arome: cireșele și rodie, cu note finale de zmeură coaptă. Capri-Sun Cireșe și Rodie în varianta Big Pouch, pentru a te bucura și mai mult de gustul inconfundabil Capri-Sun!

Capri-Sun Cireșe și Rodie 33cl

Capri-Sun Mango și Maracuja

Capri-Sun Mango și Maracuja este o combinație exotică de portocale, mango și fructul pasiunii. Bucurați-vă de o experiență tropicală cu fiecare răsucire a capacului!

Capri-Sun Mango și Maracuja 33cl

Capri-Sun Multivitamin

Capri-Sun Multivitamin combină aromele unice de portocale, măr, lămâie, banane, kiwi, ananas și fructul pasiunii, într-o băutură delicioasă, lipsită de coloranți, arome artificiale sau conservanți.

Capri-Sun Multivitamin 33cl

Alte branduri:

Alte branduri: