Pfanner

STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS ÎN ARMONIE CU NATURA

Numele Pfanner reprezintă o familie, o companie, o marcă şi o filosofie: produse de înaltă calitate, folosind darurile naturii. Brandul este recunoscut pentru inovarea, dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă a proceselor de selectare, procesare şi îmbuteliere a fructelor. La fiecare nivel al procesului de fabricaţie sunt aplicate cele mai înalte standarde de calitate care sunt asigurate prin monitorizare şi controale constante. Pfanner reflectă un brand viu și acest lucru a trecut testul timpului: în decursul a peste 160 de ani, brandul a câştigat încrederea a milioane de consumatori.

peste 160 de ani

de experiență în procesarea fructelor

sustenabilitate

conservarea resurselor și ambalaj durabil

cea mai variată gamă

de sucuri naturale din România

cel mai mare procesator de mere

din Europa

PRODUSELE PFANNER

Sucuri 100 % naturale

100% Portocale

Sucul de portocale 100% Pfanner vă va răsfaţa simţurile cu gustul aromat al portocalelor coapte la soare şi oferă o doză suplimentară de vitamina C. Un litru de Pfanner 100% suc de portocale conţine în jur de 2 kg din cele mai bune portocale presate cu grijă în ţara lor de origine. Rezultatul: calitate superioară, gust natural și o aciditate plăcută.

Pfanner 100% Portocale

100% Portocale dulci cu pulpă

Portocalele naturale cu conţinut scăzut de acid şi pulpă fină reprezintă secretul acestei băuturi. În acest fel, oferim o alternativă mai uşor de digerat și mai bogată în vitamina C pentru sucurile tipice de portocale. Pentru producția a 2 litri de suc se folosesc aproximativ 4 kg din cele mai coapte portocale.

Pfanner 100% Portocale Cu Pulpă

100% mere

Merele sunt fructele cu care Pfanner a început producția de sucuri şi a devenit rapid o poveste de succes: în prezent, Pfanner este unul dintre cei mai mari procesatori de mere din Europa. Aproximativ 1,5 litri de mere suculente, proaspăt recoltate, sunt folosite pentru a produce 1 litru de suc Pfanner Mere 100%. Gustul dulce-acrișor al merelor creează un echilibru perfect al aromelor.

Pfanner 100% Mere

100% Portocale Braziliene

Brazilia, țara cu o climă blândă şi o vegetaţie unică, produce cele mai bune portocale pentru acest suc cu 100% conținut de fruct. Portocalele sunt recoltate după ce s-au copt, sunt presate ușor şi îmbuteliate rapid, fără a trece prin forma intermediară de „concentrat”. Acest lucru garantează o calitate superioară și un gust excelent!

100% Portocale Braziliene

Multivitamin

Pfanner Multivitamin 100% combină 13 fructe delicioase pentru a crea o senzaţie unică și un gust echilibrat, cu 8 vitamine esenţiale şi 1 provitamină. Fructele coapte la soare sunt recoltate cu grijă şi apoi presate uşor, păstrându-se astfel aroma lor exotică autentică.

Pfanner 100% Multivitamin

100% Grapefruit

În comparaţie cu grapefruitul galben, grapefruitul roz surprinde cu un gust blând de fructe. Un litru de Pfanner Grapefruit roz 100% conţine aproximativ 2 kg de fructe suculente şi perfect coapte. Sfat pentru iubitorii de sosuri pentru salate: sucul de grapefruit şi seminţele de floarea-soarelui prăjite adaugă nota finală a unei salate uşoare de vară.

Pfanner 100% Grapefruit 

100% Ananas

Ananasul și-a dobândit reputaţia de „regele fructelor tropicale” de la „coroana” sa. Nu fără motiv însă: pulpa galben strălucitoare şi suculentă are o aromă unică. Există multe tipuri de ananas, de la acrişor la foarte dulce. Folosim în jur de 2 kg din cele mai bune fructe coapte la soare pentru 1 litru de Pfanner Ananas 100%.

Pfanner 100% Ananas

NECTARURI (30%-50% CONȚINUT DE FRUCTE)

Nectar Portocale (>50% fruct)

Nectarul de portocale Pfanner este o băutură revigorantă şi delicioasă, cu multiple beneficii datorită vitaminelor pe care le conține. Pentru producția a 2 litri de nectar se folosesc 2 kg din cele mai bune portocale coapte la soare și prelucrate cu grijă în ţara lor de origine. Un singur pahar de 200 ml de Pfanner Nectar portocale acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine C şi E.

Pfanner Nectar Portocale

Nectar Caise (>40% Fruct)

Caisele au nevoie de foarte mult soare şi căldură pentru a se dezvolta. Clima din Italia este ideală pentru ca aceste fructe să-şi dezvolte aroma suculentă şi delicată. Pulpa portocalie a caiselor - cea mai mare parte prelucrată - conferă nectarului Pfanner Caise o aromă inconfundabilă şi o consistenţă cremoasă.

Pfanner Nectar Caise

Nectar Piersici (>40% Fruct)

Piersica a ajuns în regiunea mediteraneeană prin Persia. Acolo, acest fruct suculent şi aromat este foarte popular, și se consumă fie ca fruct proaspăt, fie ca băutură din fructe. Cea mai bună pulpă de piersici din băutura Pfanner Piersici asigură o experienţă unică a gustului fructat.

Pfanner Nectar Piersici

Nectar Pere (>30% Fruct)

Timp de secole, para dulce şi delicată a fost unul dintre cele mai populare soiuri de fructe. Există o mare varietate de pere în întreaga lume, cel puțin 5.000 de soiuri. Folosim doar cele mai suculente şi mai aromate fructe pentru a produce sucul Pfanner Pere cu o aromă unică, consistentă şi delicată.

Pfanner Nectar Pere

BĂUTURI

Mere Verzi

Băutura Pfanner Mere Verzi oferă o experienţă de neuitat și un gust autentic de fructe. Pulpa delicioasă de mere conferă băuturii o aromă şi savoare aparte. Vă recomandăm să vă delectaţi cu Pfanner Mere Verzi, fie consumat ca atare, sau ca bază de fructe pentru diverse băuturi şi cocktail-uri.

Pfanner Mere Verzi

Căpșuni

Aroma sa intensă şi culoarea roşie strălucitoare transformă căpşuna în „regina grădinii”. Pulpa fină a căpşunii – cea mai mare parte prelucrată de noi - formează baza băuturii de fructe delicioase şi cremoase. Pfanner Căpșuni poate fi folosit ca bază de fructe pentru diverse băuturi şi cocktail-uri.

Pfanner Căpșuni

Zmeură

Datorită gustului său distinctiv, zmeura este numită „regina fructelor de pădure”. Rafinată și cu pulpă de zmeură delicioasă, băutura Pfanner Zmeură ne aminteşte de fructele coapte pe care le culegeam în copilărie.

Pfanner Zmeură

Merișoare

Merișoarele se dezvoltă cel mai bine în ținuturile mlăștinoase ale Americii de Nord. Acolo, fructele sunt recoltate într-un mod special. De îndată ce sunt coapte, câmpurile sunt inundate, iar merişoarele care plutesc sunt colectate cu grijă și apoi prelucrate. Bucură-te de gustul delicios și dulce-acrișor al sucului Pfanner Merișoare.

Pfanner Merișoare

Rodie

Rodia, cu sâmburii săi dulcegi, a fost întotdeauna un simbol al vieţii şi fertilităţii. Pentru Pfanner, acest fruct roşu aromat este baza unei băuturi delicioase de rodie. Vă recomandăm să vă delectaţi cu Pfanner Rodie, fie consumat ca atare, sau ca bază de fructe pentru diverse băuturi şi cocktail-uri.

Pfanner Rodie

Coacăze Negre

Pentru a produce sucul de coacăze negre, fructele trebuie să fie complet coapte, ca apoi să fie recoltate și presate ușor. Nectarul nostru are o aromă intensă de fructe şi o aciditate perfect echilibrată. Pfanner Coacăze Negre potoleşte setea instant și poate fi amestecat cu apă minerală pentru a obține o băutură răcoritoare sănătoasă și gustoasă.

Pfanner Coacăze Negre

Afine

Afinele cresc foarte bine în zonele alpine acoperite cu arbuşti. Se recoltează atunci când sunt complet coapte după care, imediat sunt presate uşor pentru a-şi păstra gustul aromat distinctiv. Vă recomandăm să vă delectaţi cu Pfanner Afine, fie consumat ca atare, fie ca bază de fructe pentru diverse băuturi şi cocktail-uri.

Pfanner Afine

Vișine

Vişinele dulci-acrişoare, de culoare purpurie, provin din Asia Mică. Romanii le-au făcut cunoscute în Europa cu multe secole în urmă. Fructele cu sâmburi sunt recoltate şi apoi presate ușor. Bătura, la care se adaugă boabe de soc potoleşte foarte bine setea și poate fi consumată ca atare sau în amestec cu apă minerală.

Pfanner Vișine

Fructul Pasiunii

Fructul pasiunii are o aromă dulce şi o aciditate plăcută. Acest fruct tropical provine din regiunea Amazonului brazilian, unde creşte ca un fruct de pădure cu flori parfumate. Fructul pasiunii se recoltează atunci când este complet copt, iar apoi este presat uşor pentru a-şi păstra aroma distinctivă. Pfanner Maracuja este ideal ca bază pentru cocktail-uri exotice.

Pfanner Fructul Pasiunii

Ananas-Cocos

Există multe tipuri de ananas, de la acid la foarte dulce. Această băutură delicioasă din sucuri de fructe are la bază ananas aromat. Rafinat cu apă din nucă de cocos, sucul Pfanner Ananas-Cocos are un gust exotic care ne duce cu gândul la vară şi soare. Este perfect pentru prepararea cocktail-urilor exotice sau poate fi savurat ca atare.

Pfanner Ananas-Cocos

Roșii

Pentru producția acestui suc se pasează roșiile pănâ se transformă într-un piure fin. Uşor sărat, sucul de roșii Pfanner este fructat şi savuros în acelaşi timp. Aroma sa uşor dulce şi delicată face sucul de roșii Pfanner ideal pentru micul dejun, ca bază pentru diverse preparate culinare sau cocktail-uri.

Pfanner Roșii

Vitaminele A+C+E

Gustul fructat al băuturii Pfanner A+C+E multifructe este dat de merele proaspete, portocalele suculente, lămâile dulci-acrişoare şi cei mai buni morcovi. Amestecul grozav de fructe şi legume al acestui cocktail de vitamine are o aromă unică. Un singur pahar de 200 ml acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine A, C şi E.

Pfanner Vit A+C+E

Vitaminele B+C+E

Mărul, aronia, strugurii roşii, coacăzele negre, socul, căpşunile, zmeura, afinele şi murele sunt combinate pentru a crea băutura Pfanner B+C+E, o experienţă unică a gustului de fructe de pădure. O porție de 200 ml acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine C, B1, B6, B12 şi E.

Pfanner Vit B+C+E

Vitaminele C+D+A

Ananas perfect copt, portocale suculente, lămâi dulci-acrişoare şi morcovi crocanţi: Pfanner C+D+A este o formulă delicioasă de vitamine pentru un început răcoritor într-o zi plină de energie. Pfanner C+D+A este un amestec perfect de fructe şi legume şi un singur pahar de 200 ml acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine C, D şi A.

Pfanner Vit C+D+A

Mix de Citrice și Mandarine

În China Antică, mandarina era considerată un fruct foarte valoros, cultivat numai pentru împărați şi pentru înalţii oficiali ai statului. Primele fructe au fost aduse în Europa în urmă cu 200 de ani. Acest mix Pfanner conţine mandarine, portocale, grapefruit şi limetă, coapte îndelung la soare pentru a menține gustul autentic al citricelor.

Pfanner Mandarine

Lemon-Lime

Amestecul de lămâie şi limetă conferă un gust plăcut și răcoritor. Comparativ cu lămâia, limeta se caracterizează printr-o aromă mai intensă, picantă şi acidă. Echilibrul dintre dulceaţă şi aciditate îi oferă băuturii Pfanner din lămâi galbene și verzi un gust răcoritor cu adevărat unic.

Pfanner Lămâie-Lime

Portocale Roșii

Portocalele roșii se dezvoltă numai în zonele în care diferenţa de temperatură dintre zi şi noapte este foarte mare. De exemplu, dealurile de pe Muntele Etna din Sicilia, unde se cultivă majoritatea fructelor pentru producția sucului Pfanner, oferă condiţii climatice ideale. Sucul Pfanner Portocale Roșii are o aromă proaspătă de fructe şi o aciditate plăcută!

Pfanner Portocale Roșii

Active Fitness

Pfanner Active Fitness combină 8 soiuri de fructe roşii delicioase pentru a crea o experienţă unică a gustului exotic și revigorant. Cu numai 13 kcal / 100 ml, Pfanner Active Fitness cu guarana şi L-carnitină este băutura ideală care potoleşte setea instant, fiind perfectă pentru persoanele active şi atente la consumul de calorii.

Pfanner Active Fitness

BĂUTURI BIO

Portocale BIO

Portocalele coapte la soare folosite pentru prepararea sucului ecologic de portocale 100% Pfanner provin din regiuni agricole atent selectate. Portocalele ecologice suculente şi fructoase sunt recoltate şi prelucrate în ţara lor de origine şi sunt îmbuteliate în Austria. Eticheta BIO garantează respectarea normeor ecologice.

Pfanner Portocale BIO

Mere BIO

Sucul de mere ecologic 100% Pfanner conţine mere proaspete provenite din agricultura ecologică controlată. Se recoltează din regiunea Lacului Constance, unde clima este blândă, iar apoi este presat şi îmbuteliat în Austria. Eticheta ecologică garantează faptul că fructele sunt cultivate în mod natural.

Pfanner Mere BIO

Multi Gold BIO

Portocalele şi lămâile coapte la soare, merele suculente şi morcovii proaspeţi provin din regiuni agricole atent selectate. Eticheta ecologică garantează faptul că fructele şi legumele sunt cultivate în mod natural şi în conformitate cu normele ecologice.

Pfanner Multi Gold BIO

Multi Rosso BIO

Portocalele și lămâile coapte la soare, merele aromate, murele, afinele și vișinele, precum și sfecla roșie provin din zone de cultură atent selectate. Acestea sunt recoltate în țara de origine, procesate și ambalate în Austria printr-un proces atent. Sigla BIO garantează faptul că fructele și legumele provin dintr-o economie în conformitate cu directivele BIO.

Pfanner Multi Rosso BIO

100% Suc Sfeclă BIO

Pfanner Sfeclă roșie BIO este un suc de legume 100% lacto-fermentat. Pentru producția acestui suc, sfecla proaspăt recoltată şi sortată este presată delicat şi încălzită uşor. Sucul are un gust răcoritor şi natural.

Pfanner BIO 100% Sfeclă

Băutură Breakfast BIO

Începeţi ziua cu energie! Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar BIO Breakfast este un energizant perfect dimineaţa, fiind un amestec perfect echilibrat şi gustos de suc de portocale, piure de banane și suc de struguri, îndulcit cu sirop de agave şi miere.

Pfanner BIO Breakfast

Suc Morcovi BIO

Pfanner Morcovi BIO este un suc de morcovi lacto-fermentat cu un conținut de miere de 0,5%. Acest suc nu provine din concentrat, iar morcovii proaspăt aleși sunt presaţi uşor şi apoi îmbuteliaţi rapid, conferind sucului Pfanner Morcovi BIO un gust proaspăt şi natural.

Pfanner BIO Morcovi

Nectar Merișoare BIO

Pfanner Merișoare BIO este o experienţă delicioasă cu un gust acrişor. Merișoarele provenite din America de Nord sunt recoltate într-un mod special: de îndată ce fructele sunt coapte, câmpurile sunt inundate cu apă. Merişoarele care plutesc la suprafață sunt colectate cu grijă şi apoi procesate.

Pfanner BIO Merișoare

Nectar Rodie BIO

Rodia, cu sâmburii săi dulci, a fost întotdeauna un simbol al vieţii şi fertilităţii. Fructul aromat cu o culoare roşu aprins este baza pentru sucul Pfanner BIO Rodie, o băutură delicioasă de rodie ce poate fi consumată ca atare sau în diverse amestecuri pentru un cocktail acrişor.

Pfanner BIO Rodie

Nectar Afine BIO

Pfanner Afine BIO este un nectar de fructe cu o aromă intensă, bogat în substanţe nutritive importante pentru starea de bine de zi cu zi. Afinele de pădure sunt culese manual şi apoi procesate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Pfanner BIO Afine

CEAIURI

Ceai Lămâie-Cactus

Bucuraţi-vă de gustul unic al ceaiului verde cu citrice şi fruct de cactus, care dau aroma perfectă a acestei băuturi. Ceaiul Pfanner este realizat din infuzie de ceai verde, respectându-se cele mai înalte standarde de calitate, apoi combinat cu suc de lămâie şi fruct de cactus, pentru a crea o aromă unică.

Ceai Lămâie-Cactus

Ceai Lămâie-Rodie

Pfanner „Roșu” are un gust ușor și răcoritor, deoarece conține cu 30% mai puțin zahăr decât ceaiurile Ice Tea clasice. Ceaiul roșu este direct infuzat din sortimente atent selectate de ceai - flori de hibiscus, ceai rooibos și ceai pu-erh - iar nota fructată de rodie și sucul de lămâie îi conferă ceaiului Pfanner „Roșu” un gust plin de prospețime.

Ceai Lămâie-Rodie

Ceai Lămâie-Lime

Pfanner Ice Tea Lămâie-Lime este produs din soiuri fine de ceai negru şi este proaspăt preparat din infuzie. Metoda delicată de preparare scoate în evidenţă aroma specifică de ceai. Măceşele şi florile de hibiscus adaugă nota finală la baza delicată şi picantă a ceaiului negru. Sucul de lămâie transformă această băutura într-o experienţă unică și răcoritoare.

Ceai Lămâie-Lime

Ceai Piersici

Pfanner Ice Tea Piersici este produs din soiuri fine de ceai negru şi este preparat din infuzie în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Măceşele şi florile de hibiscus adaugă nota finală la baza delicată şi picantă a ceaiului negru. Sucul de piersici transformă această băutura într-o experienţă unică și răcoritoare.

Ceai Piersici

Ceai Cireșe Sălbatice

Pentru a produce ceaiurile Pfanner sunt alese cele mai bune măceşe şi flori de hibiscus la care se adaugă suc de cireşe şi scoruş negru. Ceaiurile alese cu atenţie sunt preparate din infuzie. Ceaiul din fructe este o infuzie realizată din fructe uscate şi, spre deosebire de ceaiul negru şi verde, nu conţine cafeină.

Ceai Cireșe Sălbatice

Ceai Verde BIO 0% Zahăr

Ceaiul verde Pure Tea este preparat din infuzie de ceaiuri provenite din culturi ecologice atent selectate și adaos de suc de lămâie. Efectul revigorant al ceaiului verde este benefic pentru organism. Fără zahăr sau îndulcitori, Pfanner Pure Tea este băutura ideală pentru o răcorire naturală şi neîndulcită.

Ceai Verde BIO 0% Zahăr

Ceai Alb BIO 0% Zahăr

Ceaiul alb Pure Tea este preparat din cel mai bun ceai alb, infuzat cu flori de soc parfumate și cu suc aromat de lămâie. Ceaiul alb este considerat cel mai nobil ceai din lume și conține cafeină naturală. Prin procesul special de fierbere și prepararea atentă, se pune în valoare gustul caracteristic, aromat de ceai - fără niciun fel de îndulcitor!

Ceai Alb BIO 0% Zahăr

Ceai Ghimbir BIO 0% Zahăr

Ceaiul de ghimbir Pure Tea este infuzat direct din ghimbir de cea mai bună calitate. Băutura din ceai se remarcă printr-o aciditate plăcută, caracteristică ghimbirului, exprimată în gust și miros. Un strop de suc de portocale rotunjește armonios nota aromată de ghimbir.

Ceai Ghimbir 0% Zahăr

Ceai Fructe BIO 0% Zahăr

Ceaiul de fructe Pure Tea este proaspăt preparat dintr-un amestec fin din cele mai bune măceşe şi flori de hibiscus, cu aromă naturală de afine, coacăze negre, mere şi boabe de soc. Spre deosebire de ceaiul verde, ceaiul de fructe nu conţine cafeină. De asemenea, el nu conține zahăr sau îndulcitori.

Ceai Fructe BIO 0% Zahăr

BĂUTURI DE FRUCTE ON THE GO

Portocale Roșii

Portocalele roşii se dezvoltă numai în zone în care diferenţa de temperatură dintre zi şi noapte este foarte mare, de exemplu, dealurile Muntelui Etna din Sicilia, unde cresc fructele din care este produs sucul Pfanner Portocale roșii, care impresionează cu o aromă proaspătă de fructe şi o aciditate plăcută.

Suc Portocale Roșii 0.5l

Mere Verzi

Pfanner mere verzi este recomandarea noastră pentru toate activităţile sportive și de agrement. Combinaţia adăugată de vitaminele B, C și E îmbogățesc băutura, acoperind 15% din doza zilnică recomandată de vitamine.

Suc Mere Verzi 0.5l

Multivitamin

Pfanner multivitamin conţine 12 fructe diferite. Această băutură energizantă şi revigorantă este perfectă pentru toate activităţile sportive şi de agrement, acoperind 15% din consumul zilnic recomandat de vitamine A, C și E.

Suc Multivitamin 0.5l

Lămâie-Lychee

Lychee-ul are un gust unic și revigorant. Pfanner îmbină cu îndemânare prospeţimea lămâii cu gustul exotic al fructului lychee. O experienţă de neuitat! Combinaţia adăugată de vitamine B, C și E acoperă 15% din doza zilnică recomandată.

Suc Lămâie-Lychee 0.5l

Mango-Maracuja

Pfanner Mango-Maracuja este recomandarea noastră pentru activitățile sportive sau din timpul liber. Această combinaţie de fructe exotice conferă o senzaţie revigorantă, acoperind 15% din doza zilnică din vitamine B, C și E.

Suc Mango-Maracuja 0.5l

GAMA GASTRO PREMIUM

Pfanner 100% Portocale 0.2l

Sucul de portocale 100% Pfanner vă va răsfaţa simţurile cu gustul aromat al portocalelor coapte la soare şi oferă o doză suplimentară de vitamina C!

Pfanner 100% Portocale 0.2l

Pfanner 100% Mere 0.2l

Aproximativ 1,5 litri de mere suculente, proaspăt recoltate, sunt folosite pentru a produce 1 litru de suc Pfanner Mere 100%. Gustul dulce-acrișor al merelor creează un echilibru perfect al aromelor!

Pfanner 100% Mere 0.2l

Pfanner 100% Ananas 0.2l

Există multe tipuri de ananas, de la acrişor la foarte dulce. Folosim în jur de 2 kg din cele mai bune fructe coapte la soare pentru 1 litru de Pfanner Ananas 100%!

Pfanner 100% Ananas 0.2l

Pfanner 100% Struguri 0.2l

Pfanner 100% Struguri 0.2l

Pfanner 100% Grapefruit 0.2l

În comparaţie cu grapefruitul galben, grapefruitul roz surprinde cu un gust blând de fructe. Un litru de Pfanner Grapefruit roz 100% conţine aproximativ 2 kg de fructe suculente şi perfect coapte!

Pfanner 100% Grapefruit 0.2l

Pfanner 100% Multivitamin 0.2l

Pfanner Multivitamin 100% combină 13 fructe delicioase pentru a crea o senzaţie unică și un gust echilibrat, cu 8 vitamine esenţiale şi 1 provitamină!

Pfanner 100% Multivitamin 0.2l

Pfanner Mere Verzi 0.2l

Băutura Pfanner Mere Verzi oferă o experienţă de neuitat și un gust autentic de fructe. Pulpa delicioasă de mere conferă băuturii o aromă şi savoare aparte!

Pfanner Mere Verzi 0.2l

Pfanner Pere 0.2l

Folosim doar cele mai suculente şi mai aromate fructe pentru a produce sucul Pfanner Pere cu o aromă unică, consistentă şi delicată!

Pfanner Pere 0.2l

Pfanner Piersici 0.2l

Cea mai bună pulpă de piersici din băutura Pfanner Piersici asigură o experienţă unică a gustului fructat!

Pfanner Piersici 0.2l

Pfanner Caise 0.2l

Pulpa portocalie a caiselor - cea mai mare parte prelucrată - conferă băuturii Pfanner Caise o aromă inconfundabilă şi o consistenţă cremoasă!

Pfanner Caise 0.2l

Pfanner Mango 0.2l

Pfanner Mango 0.2l

Pfanner Banane 0.2l

Pfanner Banane 0.2l

Pfanner Căpșuni 0.2l

Pulpa fină a căpşunii – cea mai mare parte prelucrată de noi - formează baza Pfanner Căpșuni, o băutură de fructe delicioasă şi cremoasă!

Pfanner Căpșuni 0.2l

Pfanner Vișine 0.2l

Fructele cu sâmburi sunt recoltate şi apoi presate ușor. Bătura, la care se adaugă boabe de soc potoleşte foarte bine setea și poate fi consumată ca atare sau în amestec cu apă minerală!

Pfanner Vișine 0.2l

Pfanner Afine 0.2l

Pentru a produce sucul de coacăze negre, fructele trebuie să fie complet coapte, ca apoi să fie recoltate și presate ușor. Nectarul nostru are o aromă intensă de fructe şi o aciditate perfect echilibrată!

Pfanner Afine 0.2l

Pfanner Coacăze Negre 0.2l

Pentru a produce sucul de coacăze negre, fructele trebuie să fie complet coapte, ca apoi să fie recoltate și presate ușor. Nectarul nostru are o aromă intensă de fructe şi o aciditate perfect echilibrată!

Pfanner Coacăze Negre 0.2l

Pfanner Roșii 0.2l

Pentru producția acestui suc se pasează roșiile pănâ se transformă într-un piure fin. Uşor sărat, sucul de roșii Pfanner este fructat şi savuros în acelaşi timp!

Pfanner Roșii 0.2l

Pfanner Vit A+C+E 0.2l

Gustul fructat al băuturii Pfanner A+C+E multifructe este dat de merele proaspete, portocalele suculente, lămâile dulci-acrişoare şi cei mai buni morcovi!

Pfanner Vit A+C+E 0.2l

GAMA DE DOZE

Nectar Portocale 0.33l

Același gust revigorant al nectarului de portocale Pfanner... acum și în varianta la doză de 0.33l!

Nectar Portocale 0.33l

Nectar Mere 0.33l

Descoperă gustul autentic al nectarului de mere Pfanner mai ușor ca niciodată cu ajutorul dozei de 0.33l!

Nectar Mere 0.33l

Nectar Struguri 0.33l

Savurează aroma unică a nectarului de struguri Pfanner... acum și în varianta la doză de 0.33l!

Nectar Struguri 0.33l

Ice Tea Piersici 0.33l

Dacă ai poftă de o băutură aromată și revigorantă, optează pentru noul Ice Tea Piersici de la Pfanner în varianta la doză de 0.33l!

Ice Tea Piersici 0.33l

Ice Tea Lămâie-Lime 0.33l

Aceeași aromă plăcută de Ice Tea Lemon-Lime de la Pfanner... acum și în varianta la doză de 0.33l!

Ice Tea Lămâie-Lime 0.33l

GAMA TETRA SLIM

Pfanner Multi Gold BIO 0.2l

Portocalele şi lămâile coapte la soare, merele suculente şi morcovii proaspeţi provin din regiuni agricole atent selectate!

Pfanner Multi Gold BIO 0.2l

Pfanner Multi Rosso BIO 0.2l

Portocalele și lămâile coapte la soare, merele aromate, murele, afinele și vișinele, precum și sfecla roșie provin din zone de cultură atent selectate!

Pfanner Multi Rosso BIO 0.2l

Pfanner 100% Happy Orange 0.2l

Sucul de portocale 100% Pfanner vă va răsfaţa simţurile cu gustul aromat al portocalelor coapte la soare şi oferă o doză suplimentară de vitamina C!

Pfanner 100% Happy Orange 0.2l

Pfanner 100% Angry Apple 0.2l

Aproximativ 1,5 litri de mere suculente, proaspăt recoltate, sunt folosite pentru a produce 1 litru de suc Pfanner Mere 100%. Gustul dulce-acrișor al merelor creează un echilibru perfect al aromelor!

Pfanner 100% Angry Apple 0.2l

Alte branduri:

Alte branduri: