Vöslauer

SURSA NOASTRĂ ESTE ORIGINEA NOASTRĂ

Apa minerală naturală Vöslauer își are originea în izvorul termal Vöslau, care are 660 de metri adâncime și peste 15.000 de ani. Izvorul, cunoscut de romani pentru proprietățile sale, a fost folosit ca izvor de vindecare încă din anul 50 î.Hr. De aici se trage apa Vöslauer – mineralizată pură, limpede și deosebit de bine echilibrată. Misiunea Vöslauer este de a face fiecare produs mai inovator și mai durabil decât predecesorul său, promovând în același timp un stil de viață sănătos. O calitate superioară la toate nivelurile este o cerință de bază.

ambalaj ecologic

din 100% rePET

lider

pe piața austriacă

sursă naturală

izvorul termal Bad Vöslau

calitate superioară

la toate nivelurile

PRODUSELE Vöslauer

GAMA BALANCE și balance juicy

Balance Căpșuni-Piper

Gustul dulce-acrișor al căpșunilor, în combinație cu aroma ușor condimentată conferită de boabele de piper fac din Balance Căpșuni-Piper o alegere delicioasă pentru orice moment al zilei.

Vöslauer Balance Căpșuni-Piper

Balance Merișoare-Mere

Vöslauer Balance Mere-Cranberry este o răcoritoare ușoară, cu un gust plin de mere și merișoare. Cu puțin zahăr - exclusiv din Austria. Firește fără conservanți și 100% vegan.

Vöslauer Balance Merișoare-Mere

Balance Zmeură-Lămâie

Vöslauer Balance Zmeură-Lămâie redă o combinație unică dintre aroma inconfundabilă a zmeurei și aciditatea lămâii. 100% vegan, fără conservanți și... doar 9 kcal/100ml!

Vöslauer Balance Zmeură-Lămâie

Balance Juicy Lămâie

Vöslauer Balance Juicy este apă minerală naturală în combinație cu arome selectate, de înaltă calitate și extracte de fructe. Juicy Lemon este o băutură ușoară cu gust plin de lămâie.

Vöslauer Balance Juicy Lămâie

Balance Juicy Mango-Piersici

Vöslauer Balance Juicy este apă minerală naturală în combinație cu 7% suc de fructe, arome și extracte selectate de înaltă calitate. Juicy Mango-Piersică este o băutură ușoară cu un gust exotic.

Vöslauer Balance Juicy Mango-Piersici

GAMA BIO

apă PLATĂ

Limonadă Zmeură-Mure BIO

Descoperă noua limonadă Vöslauer cu aromă inconfundabilă de zmeură și mure în sticla practică de 0.5l din rePET! Principalul avantaj: gustul natural, datorat fructelor de calitate organică de primă clasă.

Vöslauer Limonadă Zmeură-Mure BIO

Vöslauer SPORT

Ideal pentru cei care călătoresc mult și doresc întotdeauna un Vöslauer răcoritor cu ei. Sticla ușoară din rePET este compactă și întotdeauna gata de drum - un accesoriu de nelipsit.

Vöslauer SPORT

Vöslauer Junior

Cea mai bună apă pentru juniorul tău! Apă minerală pură, limpede și deosebit de bine echilibrată, ambalată prietenos pentru cei mici.

Vöslauer Junior

Vöslauer Junior

Cea mai bună apă pentru juniorul tău! Apă minerală pură, limpede și deosebit de bine echilibrată, ambalată prietenos pentru cei mici.

Vöslauer Junior

Alte branduri:

Alte branduri: