Campania "câştigă premii cu PFANNER"

Pentru a participa și a avea șansa de a câștiga premiile puse în joc, vă rugăm să completați formularul de mai jos cu informațiile necesare. Vă rugăm să furnizați detalii exacte pentru a ne asigura că vă putem contacta dacă sunteți selectat câștigător. Siguranţa datelor dvs. este importantă pentru noi, iar toate informațiile transmise vor fi păstrate confidențiale și vor fi folosite exclusiv în scopul acestui concurs.

Descriere câmpuri formular:

  • Nume complet: Vă rugăm să introduceți numele și prenumele, așa cum apar pe actul de identitate.
  • Număr de telefon: Vă rugăm să furnizați un număr de telefon corect, la care vă putem contacta dacă câștigați. Verificați de două ori pentru orice greșeli de scriere.
  • Număr factură fiscală: completează numărul documentului fiscal. Pentru a fi validată înscrierea, pe documentul fiscal, trebuie să se regăsească produse PFANNER în valoare de minim 130 RON.
  • Magazinul de unde au fost achiziționate produsele: Vă rugăm să alegeți din lista derulantă numele magazinului de unde au fost achiziționate produsele.

Prin completarea și trimiterea acestui formular, confirmați că ați citit și sunteți de acord să respectați regulile și reglementările acestui concurs, disponibile AICI. Câștigătorii vor fi selectați aleatoriu și doar cei care furnizează informații valide și exacte vor fi eligibili pentru premii.

Vă mulțumim pentru participare și mult succes!

Revino pe această pagină începând cu 12 Mai, ora 8 dimineaţa pentru a lua parte la concursul nostru!