Mautner Markhof

PASIUNE PENTRU BUN GUST

În 1947 la Viena, Mautner a lansat pe piață selecția de siropuri concentrate din fructe, ce a cunoscut rapid succesul și a dus la dezvoltarea unei largi game cu diferite grupuri de produse și o mare varietate de soiuri. De-a lungul timpului, produsele Mautner au devenit o parte integrată a bucătăriei tradiționale austriece. Sortimentul de siropuri Mautner acoperă arome de la soc și citrice la o mare varietate de fructe de pădure – câte o aromă pentru fiecare gust, cu sau fără zahăr. Toate produsele Mautner se bazează pe rețete testate ce pun în evidență marea pasiune pentru bun gust, calitate superioară și aromă excelentă a produselor.

0% zahăr adăugat

pentru o dietă sănătoasă

din 1947

în bucătăriile din întreaga lume

calitate superioară

la un preț avantajos

dedicare și pasiune

pentru bun gust

PRODUSELE MAUTNER MARKHOF

SIROPURI CONCENTRATE DIN FRUCTE

Coacăze-Lămâie 0% Zahăr

Gustul delicios al coacăzelor complet coapte, în combinație cu lămâia răcoritoare și ușor acidă, fac din acest sirop o experiență aromată și deosebit de fructată. Un plus extra tentant: 0% zahăr și aproape 0 calorii.

Sirop Coacăze-Lămâie 0% Zahăr

Soc 0% Zahăr

Siropul din floare de soc fără zahăr adăugat se adresează celor care ar dori să renunțe la calorii suplimentare, dar să se bucure de o aromă completă. Socul este o plantă cu numeroase roluri terapeutice, iar siropul din floarea sa este un bun tonic, având efecte vitaminizante și mineralizante.

Sirop Soc 0% Zahăr

Zmeură 0% Zahăr

Siropul de zmeură Mautner cu 0% zahăr adăugat reușește să capteze cu adevărat aroma de zmeură proaspăt culeasă. Conținutul ridicat de fructe din acest sirop îl fac o alegere sănătoasă pentru dieta ta, și totodată una deosebit de gustoasă! Sfatul nostru: Încercați siropul sub forma unui cub de gheață, dizolvat într-un pahar de apă minerală!

Sirop Zmeură 0% Zahăr

Sirop Aromă Zmeură 0% Zahăr

Merișoare 0% Zahăr

Gustul fin și acru al merișoarelor coapte creează o experiență gustativă specială. Puțini știu că merișoarele sunt printre cele mai sănătoase fructe și au numeroase beneficii, fiind bogate în vitamine, minerale si antioxidanți. Siropul Mautner de merișoare, fără zahăr adăugat, este ideal pentru o dietă sănătoasă, fiind deosebit de ușor și sărac în calorii.

Sirop Merișoare 0% Zahăr

Piersică-Maracuja 0% Zahăr

Piersicile suculente în combinație cu aroma dulce-acrișoară a fructului pasiunii dezvăluie o adevărată experiență a simțurilor. Atât piersicile, cât și Maracuja, sunt fructe bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, făcând din acest sirop 0% zahăr o gustare deosebit de sănătoasă și aproape lipsită de calorii.

Sirop Piersică-Maracuja 0% Zahăr

Soc-Lime-Mentă

Siropul de vară Mautner din flori de soc, mentă și lime este baza perfectă pentru băutura populară Hugo. Din Tirolul de Sud, băutura de cult a luat cu asalt Austria și Germania de Sud. Pur și simplu amestecați siropul cu Prosecco și un strop de apă minerală, adăugați puțină mentă, câteva cuburi de gheață și... gata!

Sirop Soc-Lime-Mentă 0% Zahăr

Alte branduri:

Alte branduri: