monini

arome autentice italienești în bucătăria ta

Viziunea Monini este simplă: fiecare produs trebuie să fie de calitate, fără excepţie. În aromă se află secretul calităţii uleiului de măsline extravirgin, iar de 100 de ani Monini menține constantă aceeași aromă plăcută şi proaspătă în timp. Selecția Monini include uleiuri de măsline de diverse intensități sau îmbogățite cu ierburi aromatice mediteranene, ardei sau trufe. Descoperă aromele autentice din bucătăria italiană într-o formă gustoasă și ușor de utilizat!

100 de ani

de experiență în procesarea uleiului de măsline

aromă

plăcută și proaspătă în timp

certificat

Environmental Product Declaration

cercetare continuă

și pasiune pentru calitate

PRODUSELE MONINI

ulei de măsline extravirgin​

Classico

Classico este uleiul de măsline extra­virgin renumit pentru aroma sa con­secventă. Classico, cu aromele sale echili­brate și armonioase, este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care într-adevăr completează orice fel de mâncare.

Ulei de Măsline Extravirgin Monini Classico 1l

Delicato

Monini Delicato, cu aroma sa fină și delicată, este alternativa recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiti cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin Clas­sico. Este indicat pentru un regim ali­mentar echilibrat, moderat și ușor.

Ulei de Măsline Extravirgin Monini Delicato 1l

Gran Fruttato

Gustul distinct, picant, se datorează conținutului bogat de polifenoli și anti­oxidanți, cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamental în apărarea organismului împotriva îmbătrânirii celulelor.

Ulei de Măsline Extravirgin Monini Gran Fruttato 1l

Condimente

Busuioc

Condimentul pe bază de ulei aromatizat cu busuioc ne aduce aminte de Italia. Ierburile și aromele tipic mediteraneene sunt o idee pentru a descoperi aromele cele mai autentice și tradiționale din bucătăria italiană într-o nouă formă, gustoasă și ușor de utilizat.

Condiment cu Ulei Aromatizat cu Busuioc 25cl

Usturoi și Pepperoncino

Condiment pe bază de ulei aromatizat cu usturoi și pepperoncino, pentru cele mai picante gusturi. Uleiul Aglio e Pepperoncino este ideal pentru penne all’arabiata, pentru supele de legume și pește, și pentru a da savoare pizzei.

Condiment Aromatizat cu Usturoi și Pepperoncino 25cl

Trufe Albe

Condiment pe bază de ulei aromatizat cu trufe albe, pentru a satisface până și cele mai rafinate gusturi. Adaugă un strop de fantezie preparatelor tale și completează-le cu rețetele rapide și ușoare pe care le găsiți pe sticlele Monini Tartufo Bianco!

Condiment Aromatizat cu Trufe Albe 25cl

Lămâie

Condiment pe bază de ulei îmbogățit cu suc de lămâie, complimentează orice fel de mâncare. Deosebit de potrivit pentru aromatizarea preparatelor pe bază de pește, salate, legume fierte, deserturi care implică utilizarea de ulei si lămâie. Încercați-l pe Carpaccio de carne sau pește, veți fi surprinși!

Condiment Aromatizat cu Lămâie 25cl

Ulei de măsline rafinat

Ulei RAFINAT din sâmburi de struguri

Anfora

Anfora este un amestec de ulei de măsline rafinat, obținut în conformitate cu cele mai avansate tehnici de rafinare, cu ulei de măsline extravirgin de înaltă calitate. Uleiul de măsline are, în comparație cu majoritatea uleiurilor de semințe, o mai bună rezistență la prăjit, deoarece punctul de ardere este mai mare, permițând astfel păjirea la temperaturi mai ridicate, cu rezultatul unei prăjiri crocante, gustoase și ușoare.

Ulei de Măsline Rafinat Anfora 1l

Ulei RAFINAT din sâmburi de struguri

Ulei Rafinat din Sâmburi de Struguri

Uleiul rafinat din sâmburi de struguri de la Monini este obținut prin procesul de de extracție din sămburi de struguri, apoi supus unui proces de rafinare industrială care îl face aproape inodor. Acest ulei versatil are o aromă neutră și este potrivit pentru prăjirea și gătirea multor preparate.

Ulei Rafinat din Sâmburi de Struguri 1l

OȚET

Oțet Balsamic Modena

Otetul balsamic de Modena este un oțet foarte aromat și învechit în butoi ce are caracteristici extraordinare: densitate și aromă. Acesta este catifelat pe cerul gurii, iar dulceața și consistența sa îl fac să devină „personajul principal” pentru orice preparat, de la salatele de legume, la carne, fructe sau chiar și desert.

Oțet Balsamic Modena 50cl

Oțet Condimento din Vin Alb

Otetul Condimento din vin alb de la Monini se obtine din sucul strugurilor atent selectionați, fermentați încet, făra adaos de zahăr, și păstrat în butoaie de lemn. Este optim pentru organism și un condiment special datorită gustului său deosebit de delicat.

Oțet Condimento din Vin Alb 50cl

Oțet Balsamic Modena Spray

Oțetul balsamic de Modena spray este o modalitate inovatoare de a spori aroma oricărui fel de mâncare. Un puf de oșet balsamic înainte de servirea oricărui preparat este o metodă de servire demnă unui bucatâr profesionist, convenabilă și rapidă, perfectă pentru a distribui uniform gustul și aroma!

Oțet Balsamic Modena Spray 25cl

Cremă de Oțet Balsamic Glaze

Monini Glaze este un sos cremos, fluid și omogen, care întruchipează toată tradiția și gustul tipic al oțetului balsamic de Modena. Ușor de utilizat, conferă o notă de originalitate și eleganță rețetelor dulci sau sărate. Versatilitatea sa este grozavă, dar triumful utilizării sale constă în decorațiunile care pot fi realizate.

Cremă de Oțet Balsamic Glaze 250g

Alte branduri:

Alte branduri: